O nas
Jakość to nasza najlepsza receptura
KOCHAMY TO CO ROBIMY
Początki tej historii to czas, kiedy Pan Walter Cherubini postanawia zająć się sztuką wypiekania. Dzięki swojemu wcześniejszemu doświadczeniu w branży gastronomicznej, pasji i wyjątkowemu talentowi tworzy unikalny przepis na pizzę. Wciąż pogłębiając swoją wiedzę i dopracowując pierwotną recepturę, uzyskuje w efekcie produkt innowacyjny, uniwersalny, prosty w przygotowaniu, a jednocześnie niezwykle smaczny. Jego pizza staje się hitem!
Misja i największe
wartości
W 2017 roku, po kolejnych latach zdobywania doświadczenia nie tylko we Włoszech, ale i za granicą, w ścisłej współpracy z żoną Agatą otwierają obecną firmę – PIZZA EUROPA. Dzisiaj, produkcja zajmuje ponad 500 m² powierzchni wyposażonej w najnowocześniejsze maszyny, a regularne szkolenia pracowników i możliwości rozwoju coraz bardziej zwiększają produktywność. Pracownicy mogą wykonywać swoje zadania bezpiecznie i swobodnie, przy zachowaniu najwyższych standardów jakości.
Gwarantujemy
najwyższą jakość
Do naszych produktów
wykorzystujemy tylko naturalne
składniki najwyższej jakości
Pasja + Czas + Miłość
Naturalne składniki
Spody do pizzy przygotowywane są ręcznie, tak, aby ciasto było chrupiące, delikatne i lekkostrawne. Tworzone z najwyższej jakości, oryginalnych włoskich składników, m.in.:
Ostatecznie, powstaje chłodzony półprodukt, który nadaje się do bezpośredniego spożycia już po kilku minutach obróbki termicznej. Dzięki temu może być odsprzedawany w niezmienionej formie lub jako produkt gotowy do spożycia przy niewielkim nakładzie pracy. Wystarczy dodać ulubione składniki, upiec w temperaturze min. 200˚C i powstaje pyszna pizza lub zapiekanka.
Odwiedź nas
i spróbuj
nasze wyroby
Nie wszystko da się poczuć oglądając zdjęcia. Wszystkich zainteresownych współpracą zapraszamy do odwiedzin naszego zakładu produkcyjnego w celu degustacji naszych wyrobów.